utvald bild
1jan

Nyårsmat som tack?

OnlinepizzaDet finns idag flera rätt intressanta sätt i open source-sfären att tack varandra på. Kanske inte direkt i Sverige (än?), men så väl i andra länder. Exempel på detta är t.ex donationer som ”Bjud mig på en kopp kaffe”, ”Bjud mig på en öl” osv. Tanken slog mig då det pratas om att pizza är bland den vanligaste maten på nyårsdagen i Sverige, varför finns inte liknande tjänster i Sverige? Därför tog jag saken i egna händer och mailade ett förslag till Onlinepizza.se som är en utmärkt tjänst som skulle kunna införa detta.

Hejsan,

Ni har kanske hörtalas om de olika varianterna till donationer (open source-sfären) som finns runt om i världen? T.ex ”Bjud mig på en kopp kaffe”, ”Bjud mig på en öl” osv. Detta är något som skulle vara en mycket intressant funktion på Onlinepizza.se.

Med andra ord en funktion där man via onlinepizza kan köpa någon annan en pizza via ref-länkning t.ex och då kunna betala direkt med kort. Dvs sätta in pengar på en persons konto på onlinepizza.se.

Vad jag kan se så är det endast möjligt att fylla på ett ”pizzakonto” vid köp. Men funktionen som sådan verkar ni redan ha.

Skulle som sagt vara en intressant funktion och den skulle säkerligen gagna er i form av gratis reklam.

God fortsättning

Vi får väl se om det kommer någon respons på detta. Men det vore som sagt en mycket trevlig funktion

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.