utvald bild
10dec

WordPress 2.7 RC2

Något oväntat så har man i WordPress utvecklingsteam valt att släppa ytterligare en releasekandidat. Detta är alltså den andra i ordningen. Man har tidigare uttalat sig om att man hade som mål att släppa den skarpa versionen av 2.7 under denna vecka. Hur pass det kommer att hålla sig visar sig snart. Det är väldigt få öppna buggrapporter så man kan nog förvänta sig en skarp version vilken dag som helst. Det är bara minimala finputsningar kvar.

Läs inlägget i WordPress utvecklingsblogg »

Ladda ner WordPress 2.7 RC2 »

Vill man ha de svenska språkfilerna för dessa utvecklingsversionerna så hittar man alltid dessa i WordPress Subversion, eftersom dom uppdateras dagligen inför nya versioner så läggs dom aldig upp i WP-Support Sveriges filarkiv.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.