utvald bild
9dec

RSS-läsare

rssfeed

Jag har under de senaste 3(?) åren använt Thunderbird för att läsa RSS-flöden. Har dock efterhand som man prenumererat på fler flöden med allt vad WordPress heter tröttnat på avsaknaden av inställningar. Missuppfatta mig rätt, jag älskar Thunderbird som mailklient, men som RSS-läsare saknas det fortfarande en hel del.

Med ytterligare en dator ankommande så insåg jag att det var dags att leta reda på en bättre läsare för mina prenumerationer. Mitt val föll på FeedDemon som jag tidigare testat men inte gillat, nu har det dock blivit så pass bra som man kan önska det. Med en uppsjö inställningar för det mesta så gör detta FeedDemon till det bästa valet. Inte minst för att man kan synkronisera sina flöden mot NewsGators onlinetjänst. Ett måste med flera datorer.

Som officiell översättare för WordPress Sverige så blir man smått arbetsskadad. Det visade sig att det inte fanns någon svensk översättning för FeedDemon så jag gav mig naturligtvis på att översätta det. Ladda gärna ner den svenska språkfilen nedan 🙂

[download id=”1″]

(Hittar du stavfel, icke översatta delar eller annat fel så meddela mig gärna som kommentar till detta inlägg. Kom ihåg att denna språkfil är skapad på ideell basis. Jag ska försöka hålla filen uppdaterad i den mån jag hinner med det.)

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.