utvald bild
12dec

Pusta ut?

Kan man pusta ut än efter allt jobb med nya WordPress 2.7? Nja inte riktigt, många är fortfarande mitt uppe i ”buzzen” och det är fortfarande ett par tillägg som uppdaterats för 2.7 som behöver nya språkfiler. Vad gör man inte för communityn 🙂

WordPress hade igår/idag redan efter 20tim kommit upp i 100,000 nerladdningar och omdömet är strålande. Folk älskar nya 2.7 och då framför allt den nya adminpanelen. Fortfarande inte övertygad att WordPress är ett av världens bästa verktyg? Kolla in detta klippet:

Vet att många har efterfrågat mitt andra uppkommande tema ”NordicDream”, bara jag får pusta ut efter de sista uppdateringarna för språkfilerna som är kvar så ska jag göra det sista på det temat. Håll ut!

Tillbaka till kaffekoppen… (y)

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.