utvald bild
26dec

Otur i turen?

usb-aidJa man brukar ju säga att man kan ha ”Tur i oturen”, jag skulle då kanske i detta fall vända på det.

Förra veckan hade jag turen att få en ny laptop som jag är mycket nöjd med så långt. Ett väldigt bra komplement till det stationära arbetsmonstret. Man har ju även i dessa tider köpt julklappar och då till den mån att man handlar tills pengarna tar slut (kul att ge 🙂 ). När jag kom hem på julaftonskvällen så fick jag mig dock en otrevlig överraskning. Den stationära datorn började plötsligt låta som en grästrimmer på speed (illavarslande ja). Det visade sig att det var systemdisken som ville tacka för sig med oväsen.

Med andra ord så sitter man nu utan sitt arbetsmonster och utan pengar efter alla julinköp, ingen bra kombination. Därav min rubrik 😉 Samtidigt är det ju ”tur i oturens tur” att man lärt sig av tidigare misstag och alltid tar backup med jämna mellanrum. Dvs ingen skada skedd mer än i plånboken alltså.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.