utvald bild
1nov

WordPress 2.7, beta 1

WordPress 2.7 beta 1 är släppt i dag tillsammans med information om kommande releaser. Datumet för WordPress 2.7 var satt till 10 november till en början men kommer att flyttas minst två veckor fram i tiden. Den 10 november är dock målet för den första RC releasen.

Mer information kan hittas i WordPress utvecklingsblogg. Ladda ner WordPress 2.7 beta 1 om du är sugen på att testa. Kom ihåg att detta är en ”testversion” som inte bör köras live.

WP 2.7 beta 1
WP 2.7 beta 1

Det mesta i av designen ska vara klar, dock så kommer ikonerna att bytas ut innan den slutliga versionen släpps. Det är en trevlig navigation som kan minimeras för att bara visa ikoner, de flesta panelerna kan flytta alternativt plockas bort om man inte använder dem.

Jag ser fram emot WordPress 2.7 🙂

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.