utvald bild
1nov

Tropic Thunder

Tropic Thunder
Tropic Thunder

Originaltitel: Tropic Thunder
Speltid: 107min
Regi: Ben Stiller
Genre: Action/Komedi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0942385/

Handling

Några föredetta storskådisar får chansen att väcka sina karriärer till liv igen med filmen Tropic Thunder som bygger på en bok om Vietnam-kriget. Inte mycket går rätt när dessa gamla skådespelare ska försöka samsas i samma film. När projektet är nära undergång blir plötsligt film till verklighet och skådespelarna får kanske lära känna varandra bättre än dom någonsin önskat.

Tyvärr får jag nog börja med här, det här känns på något sätt alldeles för amerikanskt. I alla fall för min smak. Jag hade nog lite förhoppningar på den här filmen då det lät som ett bra koncept. Karaktärerna är klockrena, men det är nog det ända som håller filmen på benen. Det blir lite för mycket Ben Stiller lite för ofta, dvs aningen överdrivet. Den går att se, men jag är ändå besviken.

[rating:5.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.