utvald bild
20nov

Tema – Vision of Darkness

Då har jag äntligen gjort klart det första temat jag tidigare lovat. Detta är alltså den första fria versionen av min förra design ”Vision of Darkness”. Temat är något uppdaterat för att passa den större massan och några nya funktioner i WordPress.

Vision of Darkness
Vision of Darkness

Det är även förinställt för att kunna använda tilläggen WP-PostViews och Get Recent Comments. Det finns två widgetfält i temat. Det första underst i sidomenyn och den andra i första kolumnen i sidfoten.

Just nu finns ingen förhandsgranskning av temat mer än denna bild (ska ordnas).

Ladda ner Vision Of Darkness »

Skulle du hitta någon bugg eller liknande så får du gärna berätta det i kommentarerna här på sidan så ska jag försöka åtgärda det så snart jag kan.

Detta tema går under GPL och får användas fritt, men kom ihåg att länkarna i sidfoten bör du behålla för att ge med de kredits som jag förtjänar för att ha skapat temat och låter er använda det fritt 🙂

Trevlig bloggning!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.