Street Kings

Street Kings

Street Kings

Originaltitel: Street Kings
Speltid: 109min
Regi: David Ayer
Genre: Drama/Brott/Thriller
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0421073/

Handling

Tom Ludlow (Keanu Reeves) är en veteran hos LAPD där han ingår i en specialenhet som kanske inte alltid anväder dom bästa metoderna för att få fast sina “bad guys”. När en av hans föredetta kollegor försöker sätta dit Tom och hans enhets så vänds allt till sin yttersta spets för alla inblandade.

Läser man bara taglines eller plot för denna film så kan man nog lätt tveka en stund. Men sanningen är den att det här är en riktigt välgjord film. Där många filmer i denna genre tappar storyn mitt i så håller denna ut ända in i slutet. Den psykologiska mystiken och skådespelaruppsättningen gör detta till en av dom bättre filmerna senaste tiden.

[rating:7.5/10]