utvald bild
6okt

Nya eyesx.com runt knuten

Nu har jag börjat kommit riktigt långt på vägen med nya eyesx.com. Som jag tidigare skrev så var det lite så att jag bara behövde hitta inspirationen för den nya designen så skulle det rulla på i rätt rask takt, vilket det alltså gör nu.

Den nya sidan kommer att skilja sig rätt markant, dels genom ett bättre användande av etiketter (tags) i större utsträckning än kategorier. Sidan kommer även att nichas en aning för att följa mitt arbete med svenska WordPress. Med andra ord blir det en del omorganisering och rensning av nuvarande upplägg och innehåll.

Den nuvarande designen kommer att lätt modifieras för att kunna släppas som fritt WordPress-tema. Denna process kommer att starta så snart den nya eyesx.com är på plats.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.