utvald bild
6okt

Hancock

Hancock
Hancock

Originaltitel: Hancock
Speltid: 92min
Regi: Peter Berg
Genre: Action/Fantasi/Drama/Komedi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0448157/

Handling

John Hancock (Will Smith) är en avdankad superhjälte med alkoholproblem som knappt vet själv vem han är. Han försöker leva upp till sitt rykte som superhjälte vilket inte går något vidare, tills han räddar Ray (Jason Bateman). Ray är en PR-konsult som vill hjälpa Hancock på rätt köl igen, något som kanske inte riktigt går hem hos Ray’s fru.

Måste säga att jag älskar konceptet med denna film även om så här när man sett filmen önskar att den var gjord med mörkare känsla. Men det är en bra film i all ära och Will Smith är som gjord för en sådan här roll. Vad jag tror räddar filmen i den mening att det är en komedi istället för en Sci-fi är dom kanske något oväntade vändningarna.

[rating:6/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.