utvald bild
17jun

Nu slår vi världsrekord!

Idag är det dags att hjälpa Firefox att slå världsrekord i mest nerladdade programvara inom 24tim. Detta är alltså ett jippo som Mozilla har valt att köra i och med lanseringen av nya Firefox 3. Som hängiven Firefox-användare så tänker man så klart hänga med på detta!

Varför använda Firefox?

Firefox är en av de webbläsare som följer w3 standarden, något som alla läsare borde göra. Men det finns ju som sagt webbläsare som IE som inte gärna följer standarden och försvårar det radikalt för webbutvecklare. Nu har det väl under senare tid börjat hända saker tack vare att det kommit flera kompetenta läsare som Firefox och Opera som knaprar in andelar av användare dagligen. Därför är det viktigt att ge utrymme till webbläsare som Firefox!

Sen är det ju faktiskt så att Firefox är en väldigt trevlig webbläsare på många fler sätt. Möjligheten att använda dom väldigt många och bra fria tilläggen, möjligheten att byta tema till ens egen smak och mycket annat.

Ladda nu ner Firefox 3 för allt vad tygen håller, och glöm inte att tipsa dina vänner!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.