utvald bild
20jun

Mer mys åt Quentin!

Jag har under en längre tid letat efter en kattbädd till mig hårige vän Quentin. Nu är det dessvärre så att dom jag hittat oftast är antingen dyra eller så ser dom ut som stryk. Igår kom jag dock över ett intressant PDF dokument från ett djurhem som tydligen har en liten tidning. Här i på sidan 7 så beskriver dom fint hur man kan sy sin egen kattbädd. Kalas, då kan man både få det skapligt billigt och även snygg.

Nu är inte jag någon fantom på att sy grejer, men jag gillar att skapa grejer och det ser inte allt för avancerat ut. Jag får fråga min mor om man får låna den där diskmaskinen, eller symaskin kanske det heter.

Ska försöka följa upp detta när jag är igång!

PDF dokumentet »

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.