utvald bild
12jun

Dags för ny design?

Man ser ofta att folk med WordPress-bloggar ofta byter sina teman. Nu är jag en av dom som tycker om när man känner igen sig. Men naturligtvis behöver designer uppdateras dom med för att skapa en fräschhetskänsla. Jag lägger gärna lite tid på att skapa mig en ny design och då få den unik för just min sida.

Nu har jag börjat komma till den tid då man börjar känna att det kanske är dags att uppdatera designen igen. Det var nog närmare ett år sedan ja la upp denna design om jag minns rätt. Man har lite mer tid över nu också när man klarat av den stora uppdateringen för WP-Support Sverige. Kanske lägga lite av den tiden på sig själv?

Det svåraste är såklart att göra saker till sig själv så det brukar ta tid innan man blir nöjd, men jag ska nog börja spåna lite på nya idéer för nyrenovering av eyesx.com

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.