utvald bild
28maj

Jumper

Jumper
Jumper

Originaltitel: Jumper
Speltid: 88min
Regi: Doug Liman
Genre: Sci-Fi/Äventyr/Action
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0489099/

Handling

David (Hayden Christensen) märker en dag att han kan teleportera sig själv var han vill när han vill. Men han är inte ensam och inte alla uppskattar hans förmåga. Han hamnar mitt i en krig som pågått i tusentals år mellan sina egna och dom som svurit att döda dom.

Min första känsla är besvikelse. Tycker att storyn skulle kunna ha riktig potential men den kommer liksom aldrig igång. Den är alldeles för snäll för denna typen av film. Den är inte på något sätt dåligt gjord, men faller dessvärre på annat. Kan tycka att rollsättningen är lite sne också. Filmen går att kolla på, men förvänta dig inte för mycket.

[rating:4.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.