utvald bild
15mar

WordPress 2.5, uppdatering

Efter att det inte dök upp någon release i veckan så tog det två dagar innan någon inom utvecklingsgruppen uttalade sig. Ett uttalande som var minst sagt luddigt. Man visste inte om man skulle börja med att släppa betor, RC (release candidates) eller en färdig version direkt.

Det nya ”preliminära” releasedatumet blev satt tills på måndag (17/3), men enligt utvecklingsgruppen ska man inte lita allt för mycket på dessa datum (?) och tittar man i WordPress Trac så ser man att inte mycket mer är gjort sedan i måndags, i varje fall om man ser till öppna tickets.

Det finns en inofficiell beta släppt av WordPress 2.5 om man vill testa den. Eller det bästa om man vill testa den nya version är att ladda ner trunk av senaste filerna (kom ihåg att detta är desamma som en BETA den kan vara ostabil med andra ord).

Bara att hålla ut och inte hoppas för mycket på måndag.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.