utvald bild
26mar

SonyEricsson W890i

Pratade för ett tag sen att jag var inne på att skaffa en ny mobil. Då var det w580i som såg intressant ut, jag valde dock att avvakta och tur var kanske det. Den har inte fått något bra betyg alls. Dessutom så har min w550i funkat fint. Nu har min mobil dock börjat strula så det börjar bli hög tid att byta. Om inte annat så kan jag förnya mitt abonnemang om en månad och kan ju då få en mobil med.

Den som hamnat i mitt blickfång nu är w890i, en mobil som verkar riktigt trevlig med bra funktioner.

SonyEricsson w890i

Som andra mobil, om det nu inte blir w890i så har jag även kollat lite på w910i. Gillar det formatet av mobiler. Vad det gäller färger så är det silver som gäller om det blir en w890i och svart om det blir en w910i.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.