utvald bild
1mar

Comhem & TV4 Sci-fi

Vad arg i byxan man blir ibland. Comhem har tidigare tagit in alla TV4’s kanaler och igår så hade deras nya Sci-fi kanal premiär. Men finns kanalen med i Comhems kanallistor, nej då. Ruttet Comhem!

Comhem & TV4 Sci-fi

Jag mejlade Comhems Kundservice:

Hejsan,

Trots att jag redan vet vad jag kommer få för svar så tänker jag av ren princip att maila detta. Snälla skicka detta vidare, låt det inte bara rinna ut i sanden för då kan man inte kalla detta kundservice!

TV4 Sci-fi startade att visas igår och ni har inte gett kanalen någon kanalplats än, skandal säger jag! Är medlem på ett flertal forum där diskussionerna kring sci-fi på svensk tv går het. Det handlar inte om ett fåtal personer som gillar denna typ av program/filmer, det är en hel generation. Att ni gång på gång skiter i dessa kanaler är smått diskriminerande! Titta hur bra det gått för TV6 på fredagarna.

Även om ni nu till slut kommer att ge kanalen plats i era kanallistor så kommer man ha missat början på varenda serie, direkt botten att ni inte kan föra dessa förhandlingar INNAN kanalen startar, för det är ju uppenbarligen NI som sätter stopp för TV4!

Mvh
Mattias

Har du Comhem, är Sci-fi fan, mejla kundservice du med och sätt lite tryck på dom!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.