utvald bild
29mar

Att 2.5a eller inte det är frågan!

Naturligtvis kommer man att köra WordPress 2.5 förr eller senare, men frågan är om man ska våga hoppa in redan nu under releasekandidaterna? Tänker då framför allt att köra det här på eyesx.com.

Har kunnat testa beta, RC1 & RC2 som test-installation på WP-Support. Det känns redan nu stabilt av vad man har testat. Har även testat att köra ett stort antal tillägg och har inte stött på något än som inte funkar. Samma sak gäller dom teman jag testat, och då är det inga teman med extrafunktioner inbyggda. Dom gånger jag installerat WP 2.5 nu så har jag gjort det från 2.3.3 dvs för att se hur en ev. uppgradering skulle funka, och det har gått galant varje gång.

Vad man blir lite fundersam på är att det ser ut att även bli en RC3, är det kanske den man ska hoppa på då? Jag uppdaterade nämligen språkfilen för WP 2.5 RC2 tidigare ikväll och fick se att det skapats en språkmall för RC3 redan, något som skvallrar lite om ytterligare en RC.

Får se hur länge jag kan hålla mig innan jag uppdaterar till 2.5…

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.