utvald bild
26feb

Ny platt-tv?

Har under den senare tiden försökt att spara, spara och spara för att ha råd med att först och främst köpa mig en ny tv till sovrummet. Sen är jag också väldigt sugen på PS3 vilket jag skrivit om tidigare. Men en ny tv känns dock viktigare. Som ni kanske förstår av mina filmrecensioner så gillar jag att kolla på film. Allt som oftast så blir det att man gör det i sovrummet/datarum, där har jag just nu en liten skruttig tv som tycker att det ska vara disco ibland (ändrar färgtoningarna). Digitaltv som man haft ett bra tag nu gör sig inte rätt på en 15år gammal bildrörs tv heller.

Jag använder prisjakt för att bevaka produkter och dess prisändringar och har sedan länge haft Hyundai 32″ LCD-TV HLT-32V2 som favorit av framtida inköp. Idag fick jag se att Komplett har ett tokigt bra erbjudande på denna tv med en Panasonic DVD på köpet. Den har det senaste halvåret legat på ungefär ~5000kr, och nu har komplett den helt plötsligt för 4395:-

Hyundai HLT-32V2

Detta erbjudande känns ju bara för tokigt bra för att missa, ligger dock ett par hundringar efter för att ha råd än. Bara hoppas man hinner!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.