utvald bild
28jan

WP-Support växer

WP-Support växer i rätt bra takt. I helgen registrerade sig vår 200:e medlem och det ökar stadigt. Med andra ord fler och fler som kan hjälpa varandra. Under helgen blev även den statiska nerladdningssektionen klar för bruk och med den en liten FAQ för svenska språkfiler.

Utvecklingen fortsätter och det görs små uppdateringar nästan dagligen. Det planeras att göra filarkivet mer automatiserat via moderator och adminpanelen. Än så länge är jag rätt ensam på utvecklingsfronten så det går i sin egen takt. Eftersom phpBB3 är så pass nytt som det är så finns inte allt för många färdiga modifikationer att tillgå heller. Men jag gör så gottjag kan för att hålla det intressant för medlemmarna.

Det stora som väntar här framöver blir releasen av WordPress 2.5 som det har snackats mycket om. Det blir bland annat en ny adminpanel att lära känna. Många nya funktioner kommer tydligen att introduceras också.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.