utvald bild
22jan

The Astronaut Farmer

The Astronaut Farmer
The Astronaut Farmer

Originaltitel: The Astronaut Farmer
Speltid: 104min
Regi: Michael Polish
Genre: Drama/Äventyr
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0469263/

Handling

Blivande astronauten Charles Farmer (Billy Bob Thornton) tvingas avbryta sin NASA-utbildning när hans far tar sitt liv. Men Farmer ger aldrig upp drömmen om rymden. Besluten på att komma iväg ändå så bestämmer sig Farmer för att bygga sin egen raket för omloppsbana runt jorden, något som regeringen tänker sätta stopp för.

Detta är en riktigt charmig film om drömmar, familj och äventyr. Man kanske inte i alla lägen gillar Billy Bob Thornton, men denna roll passar honom bra. Kanske en rätt förutsägbar handling, men det känns som det inte gör så mycket. Man sitter klistrad i alla fall. Det är ett äventyr med familjen som Farmer tar en med på.

[rating:7.0/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.