utvald bild
19jan

Supersugen (Unrated)

Supersugen
Supersugen

Originaltitel: Superbad
Speltid: 118min
Regi: Greg Mottola
Genre: Komedi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0829482/

Handling

High schoolkillarna Seth (Jonah Hill), Evan (Michael Cera) & Fogell (Christopher Mintz-Plasse) börjar känna att det är dags att bli av med oskulden innan collage. Alla har dom sina tankar satta på varsin drömtjej. Men hur ska grabbarna bli tillräckligt coola för festen?

Jag vet inte om man ska säga tyvärr eller inte men detta känns som en ny version av American Pie, om än kanske snällare men med grövre språk (såg den oklippta versionen). Visst har den sina glimtar, så som Seth Rogen som polis och ett gäng bra kommentarer. Måste nog säga tyvärr till slut, man har tröttnat lite på denna typen av storys med alla American Pie filmerna och det faller denna på. Den är dock rätt kul och går att se som söndagsunderhållning.

[rating:6/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.