utvald bild
21jan

Interview

Interview
Interview

Originaltitel: Interview
Speltid: 84min
Regi: Steve Buscemi
Genre: Drama
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0480269/

Handling

Pierre Peders (Steve Buscemi) en tidigare journalist inom politiker korrespondens går inte längre ihop med sin chef. Han får därför ta alla skitjobb på nyhetsbyrån. Hans senaste intervju objekt är en bortskämd sopaskådis, Katya (Sienna Miller). Något han inte ser fram emot. Men denna intervju blir inte som en vanlig intervju, och vem kan man verkligen lita på?

Denna film blir rätt ”galen” ibland, men känns ändå som en genuin berättelse. Samtidigt så är det monologerna som gör filmen och inte berättelsen i sig. Gillar hur scenerna snabbt ändras från smågalna till djupa. Jag tycker detta var en intressant film med psykologiska drag.

[rating:7.0/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.