utvald bild
19jan

Fast Track

Fast Track
Fast Track

Originaltitel: Fast Track / The Ex
Speltid: 89min
Regi: Jesse Peretz
Genre: Komedi/Romantik
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0458364/

Handling

Paret Tom (Zach Braff) & Sofia (Amanda Peet) är just på väg att få ett barn tillsammans, något som kräver att Tom ska få sin befordran för att ekonomin ska räcka till. Men som så ofta innan så lyckas Tom bli sparkad istället. För att paret ska lyckas hålla sin önskningar om Tom som försörjare och Sofia som hemmamamma så måste dom nu flytta till Sofias föräldrar i Ohio där ett välbetalt jobb väntar på Tom i familjeföretaget. Allt för att få ordning på sina liv, men blir det någon ordning…

Känner mig rätt kluven inför denna film. Det är en märklig story stundtals. Samtidigt så håller skådespelarna upp sina roller på ett bra sätt. Skämten känns rätt få för en komedi och det blir många stunder där filmen känns slätstruken. Dock så är skämten när dom väl kommer rättså träffsäkra.

[rating:6/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.