utvald bild
6nov

Knocked Up

Knocked Up
Knocked Up

Originaltitel: Knocked Up
Speltid: 133min
Regi: Judd Apatow
Genre
: Komedi/Drama/Romantik
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0478311/

Handling

Ben Stone (Seth Rogen) och Alison Scott (Katherine Heigl) är två helt olika personer, i två helt olika världar som av en slump möts på en klubb. Båda är ute för att ha en rolig kväll och får nog lite för mycket alkohol i sig. Detta slutar inte helt oväntat med dem båda i säng tillsammans. 8 veckor senare så ska livet drastiskt förändras för dom båda. Alison är gravid!

Jag måste säga att jag blev rätt besviken på denna. Hade nog förväntat mig lite för mycket efter uttalanden som ”Årets bästa komedi” och det väldigt höga betyget på IMDb. För mig var detta en långdragen historia som aldrig riktigt kommer igång, inte heller komedin är så pass slående som den skulle behöva vara. Det enda som egentligen räddar filmen något är de komiska kommentarerna som egentligen är det enda komiska i filmen. Jag tror tjejer skulle älska den här filmen, den är nog mer tilltalande åt det hållet.

[rating:4.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.