utvald bild
15okt

Trött på folk som snor bilder!

Det börjar bli väldigt tröttsamt med folk som sitter och direktlänkar bilder som jag har på mitt webbhotell. Detta betyder att den bandbredd jag betalar för används av folk som bara är korkat snåla. Jag säger inget om att någon med en liten blogg använder någon bild sådär, men när 100 personer från t.ex myspace sitter och snor en massa bilder så blir det rätt mycket.

MySpace är en riktig skitsajt där admins inte bryr sig det minsta om folk sitter och snor bilder heller. Har gjort abuse-anmälan ett flertal gånger utan resultat.

Resultatet av detta blir då att jag kommer att sätta upp ett ”hotlink”-skydd så att ingen kan länka några bilder utan att be om tillåtelse!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.