utvald bild
16okt

Disturbia

Disturbia
Disturbia

Originaltitel: Disturbia
Speltid: 105min
Regi: D.J. Caruso
Genre: Komedi/Drama/Thriller
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0486822/

Handling

Kale (Shia LaBeouf) är en kille i tonåren som just förlorat sin far i en bilolycka. Livet förändras och han blir tvungen att bära fotboja ett år efter att ha slagit ner sin spanskalärare. När livet nu endast kretsar runt hans egen tomt så öppnas nya världar. Kale börjar intressera sig för omgivningen och använder kikare för att titta på grannskapet som en reality-show. Han upptäcker inte bara den söta Ashely (Sarah Roemer) som flyttat in i huset brevid, utan han upptäcker även mindre trevliga grannar.

Disturbia är en riktigt bra film. Kanske en story som inte i sig är så mycket för världen, men sättet den framförs på är kanon. Den har ett flyt och en spänning som håller i sig genom hela filmen. Mystiken håller liv i filmen rakt igenom. Detta är en film som har det mesta i form av genres, drama, mystik, komik, osv. I rollerna ser vi också Carrie-Anne Moss, David Morse & Matt Craven.

[rating:7.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.