utvald bild
13jun

Hot Fuzz

Hot Fuzz
Hot Fuzz

Originaltitel: Hot Fuzz
Speltid: 121min
Genre: Komedi/Action/Mysterium
Regi: Edgar Wright
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0425112/

Handling

Nicholas Angel (Simon Pegg) är Londonpolisens hetaste officer, kanske lite för het. Med 400% bättre effektivitet så börjar kollegorna konspirera för att få Nicholas förflyttad. Med englands lägsta brottslighet så känner sig Nicholas såklart malplacerad i den lilla byn Sandford, som är hans nya hem. Men vem vet Sandford är trots allt kanske inte den oskyldiga lilla by man kan tro…

Med Shaun Of The Dead i ryggsäcken så har dom gjort det igen. Simon Pegg och Edgar Wright visar än en gång att dom kan göra underhållande film. Jag måste nog säga att jag är lite besviken på den första halvan av filmen. Men när man väl sätt hela filmen så känns det ändå som dom knutit ihop den på ett riktigt skönt sätt. Skämten är ofta träffsäkra och alltid på rätt ställe. Den hade fått toppbetyg om det inte vore för den lite saviga början. I rollerna ser vi även; Martin Freeman, Bill Nighy och Nick Frost.

[rating:7.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.