utvald bild
5maj

Trailer Park Boys: The Movie

Trailer Park Boys
Trailer Park Boys

Originaltitel: Trailer Park Boys: The Movie
Speltid: 94min
Genre: Komedi
Regi: Mike Clattenburg
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0425601/

Handling

Dom gamla vännerna Ricky (Robb Wells), Julian (John Paul Tremblay) & Bubbles (Mike Smith) bor sedan länge på en av stadens husvagnscampingar som ett äkta gäng ”trailer park trash”. Smågangsters som dom är så åker dom in och ut ur fängelse för det mesta. Samtidigt drömmer dom om den ”stora stöten”. När en dag allt faller ihop för både Bubbles och Ricky så börjar tankarna spira. Dom tror att dom kommit på den perfekta stöten för att få ordning på sina liv.

Denna kanadensiska komedi är faktiskt riktigt underhållande för att vara en ”trash”-film. Karaktärerna är ett par riktiga original som alla har sina egna fixidéer. Är det något man lägger märke till speciellt så är det just dessa rätt så humoristiska karaktärsdrag. Filmen har ett skönt flyt som gör att man inte tröttnar, samtidigt så är det inte så mycket som är speciellt med den. Men det är som sagt en underhållande komedi. Det är kanske ingen film man sitter och skrattar sig igenom, men ett och annat skratt drar den till sig. Om inte annat så fnissar man sig igenom den.

[rating:6/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.