utvald bild
7maj

Smokin' Aces

Smokin' Aces
Smokin Aces

Originaltitel: Smokin’ Aces
Speltid: 109min
Genre: Action/Drama/Thriller
Regi: Joe Carnahan
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0475394/

Handling

Ex-Las Vegas artisten Buddy Israel (Jeremy Piven) bestämmer sig en dag för att bli nyckelvittne i FBI’s utredning mot maffian. Med 1miljon dollar på hans huvud så är det många som vill se till att han inte kan säga mycket mer. En kavalkad av frilansande hitmans dyker upp vid Buddys hotell med FBI hack i häl. Med alla ess på samma ställe kan det sluta på något annat sätt än rykande?

Brutalt, actionspekat och stjärnfyllt. Precis som en riktig amerikansk action borde vara. Snyggt filmat i sann actionmaner. En fin uppsättning stjärnor, Ben Affleck, Andy Garcia, Alicia Keys, Ryan Reynolds osv. Med andra ord gedigna skådespelarinsatser. Som så många gånger i actionfilmer så är inte storyn den starkaste och det är väl egentligen det enda som sänker betyget. Är man dock sugen på en riktig actionrulle så är detta ett säkert kort.

[rating:6.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.