utvald bild
13maj

Funny Money

Funny Money
Funny Money

Originaltitel: Funny Money
Speltid: 98min
Genre: Komedi
Regi: Leslie Greif
IMDb: http://us.imdb.com/title/tt0244521/

Handling

Henry (Chevy Chase) & Carol (Penelope Ann Miller) Perkins är ett typisk amerikansk par som har varje dag utstakad in i minsta detalj. När Henry en dag råkar byta väska med en annan passagerare på tunnelbanan så ändras allt snabbt. Hans väska visar sig nu innehålla 5 miljoner dollar i omärkta sedlar. Kommer någon att sakna pengarna?

Till en början så känns det som filmen är producerad på 80-talet. Med andra ord inte speciellt tilltalande. Jag brukar gilla Chevy Chase i dom flesta rollerna, men detta var inget vidare. Känns mest som en extremt rörig film där man knappt vet var man ska skratta eller gråta. Det finns enstaka scener som är roliga, men i stort en rätt tråkig story som inte heller framförs speciellt bra. Du kan lätt hoppa över denna film utan att känna att du missat något!

[rating:2/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.