utvald bild
30apr

Let's Go To Prison

Lets Go To Prison
Lets Go To Prison

Originaltitel: Let’s Go To Prison
Speltid: 89min
Genre: Komedi/Brott
Regi: Bob Odenkirk
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0454987/

Handling

John Lyshitski (Dax Shepard) har sedan 8års ålder haft det tufft med rättsväsendet. Medans tiden rinner förbi så hinner han inte mer än att vara fri några månader i taget. Men efter att ha blivit dömd den senaste gången av samma domare som alla gånger innan så bestämmer han sig för att ge igen för hur systemet behandlat honom en gång för alla. Att saker inte går som dom ska kan man förvänta sig.

Dax Shepard som vi känner igen från bl.a MTV’s Punk’d är en rätt ok skådespelare som funkar rätt bra med Will Arnett som han spelar emot här. Chi McBride som spelar Barry gör ändå den bästa rollen i denna något slätstrukna komedi. Det känns inte riktigt som om man får skämten att gå hela vägen här, det blir liksom lite tafatt ibland. Men visst går den att kolla på och det finns faktiskt ett eller annat skämt som får en att dra på smilbanden. Men mer än så är det inte.

[rating:3.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.