utvald bild
11okt

Dags för motion!

Mycket tackvare medicinering så har jag de senaste åren gått upp en hel del i vikt. Nu känner jag att det börjar bli lite för mycket så jag har bestämt mig för att börja motionera. Så i söndags så beställde jag en motionscykel för att kunna träna hemma.

Med cykeln köpte jag även två stycken hantlar för att träna armarna lite med. Kommer att börja väldigt lugnt eftersom det var ett tag sen man tränade. Mitt träningsprogram på cykel för de första 4 veckorna kommer att se ut som följer

Måndag:
10 min i lugnt tempo

Tisdag:
10 min i lugnt tempo

Torsdag:
10 min i lugnt tempo

Fredag:
15 min i lugnt tempo

Kommer att följa upp hur det går varje vecka här i bloggen för dem som vill följa det. Mitt mål är att försöka gå ner 25kg. Det blir nog inte lätt men kämpa tänker jag.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.