Leveranstider del.2

Fortsättning på: https://www.eyesx.com/?p=191

Alla levererar på utsatt tid förutom Pixmania.

Japp alla butiker har levererat enligt utsatt tid förutom Pixmania. Enligt deras egen support så finns det egentligen inga leveranstider på 48tim hos dom. Trotts detta så har dom tapetserat halva sidan med texten “leverans inom 48tim”. När jag då ville häva köpet enligt konsumentköpslagen så hade dom problem med att ordna det. Efter lite tjat så är det dock gjort (hoppas jag), pengarna kunde dock ta upp till 14 dagar att betala tillbaka. Seeeegt Pixmania! Med andra ord har alla mina farhågor om Pixmania besannats ytterligare en gång. Att pengarna inte skulle dras från kontot innan varan är skickad är också rent bullshit från Pixmania. Som jag såg någon annan uttrycka det, på en skala mellan 1-10 så skulle jag vilja ge minus till pixmania. Akta er för dom!

De uteblivna varorna får istället datorbutiken.com förtroendet att leverera.