utvald bild
3aug

Last Holiday

Last Holiday
Last Holiday

Originaltitel: Last Holiday
Speltid: 112 min
Genre: Komedi,Drama
Regi: Wayne Wang
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0408985/

Handling

Stormarknadsbiträdet Georgia Byrd (Queen Latifah) får plötsligt en dag reda på att hon bara har ett par veckor kvar att leva. Med en massa drömmar som inte blivit uppfyllda så bestämmer hon sig snabbt för att sluta sitt jobb, avsluta sitt bankkonto och försöka uppleva så mycket hon kan den knappa tid hon har kvar. Det blir ett äventyr som imponerar på alla. I rollerna ser vi även
LL Cool J, Giancarlo Esposito, Alicia Witt och Gérard Depardieu.

Last Holiday, en upplyftande sista minuten resa. En riktigt charmig drama/komedi som får en att känna en massa. Det är svårt att inte lyckas med en ”döendes sista resa”, är det dessutom Queen Latifah som spelar huvudrollen så kan det bli riktigt skapligt. Nu blir det lite smått tafatt ibland men den håller sig ändå på fötter. Jag gillar LL Cool J’s roll som en smått blyg Sean Matthews. Värd att se.

[rating:5.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.