utvald bild
7jul

En dag på Vättern…

Igår hade jag en underbar dag på Vättern med familj och släkt. Underbart väder hela dagen fick vi också. Det ryktas om att det var den varmaste dagen denna sommar hittills. Ovan som en annan är så brände man sig något, speciellt på armarna. Det blir att sitta i skuggan idag och behandla sig med lita kylbalsam.

Färden gick igår från Olshammar ca: 30min ut i Vättern till en underbar lite Ö där vi tillbringade dagen. Solande, badande och grillande stod på schemat. Det var mitt första dopp i år, men det var riktigt skönt i Vättern, som brukar vara rätt kall fram till sensommaren annars.

Här följer lite bilder från dagen…

Bilderna är borttagna för placering i fotoalbumet, länk kommer inom kort…

Bilderna kan du nu hitta under Fotoalbumet: Familj & Vänner

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.