utvald bild
5jul

Dirty

Dirty
Dirty

Originaltitel: Dirty
Speltid: 97 min
Genre: Drama,Thriller
Regi: Chris Fisher
IMDb: http://us.imdb.com/title/tt0439544/

Handling

Två förre detta gangsters (Clifton Collins Jr, Cuba Gooding Jr) blir rekryterade av L.A polisens “antigang” enhet där dom får rätt råa arbetsuppgifter. Dessutom med en korrupt kapten (Keith David) En gång gangster alltid gangster? Efter en rad tuffa händelsen måste dom på en dag bestämma sig åt vilket håll deras heder hamnar, till polisen eller sin egen gangstermentalitet.

Dirty,organiserad brottslighet i ett nötskal. En rättså rå film som man får känslan av saknar lite trådar här och var. Känns som dom snurrat till det lite i onödan. Osannorligheten lysser igenom ibland vilket gör att vissa grejer känns rätt löjliga, samtidigt tycker jag att dom gjort den rå på ett snyggt sätt. Skådespelarinsattserna är det rätt hög nivå på, men dom har som sagt fått ett lite taffligt manus att jobba med. I rollerna ser vi bland annat, Clifton Collins Jr, Cuba Gooding Jr, Wyclef Jean & Keith David

[rating:5.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.