utvald bild
18jul

Benchwarmers

Benchwarmers
Benchwarmers

Originaltitel: Benchwarmers
Speltid: 80 min
Genre: Komedi,Sport
Regi: Dennis Dugan
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0437863/

Handling

Efter att en dag ha hjälp några mobbade nördar på områdets baseballplan så kommer en plan till verket. Dom tre före detta nördarna Gus (Rob Schneider), Richie (David Spade) & Clark (Jon Heder) tar upp kampen mot dagens mobbare genom att starta ett 3-mannalag i baseball för att visa att även nördarna kan. Hjälpta av en miljonär (Jon Lovitz) och föredetta nörd så får dom medlen som behövs, turneringen är igång.

Benchwarmers, nördarna slår tillbaka. Här har vi då ännu en Adam Sandler producerad komedi, och som oftast så håller även denna rätt bra klass i humor. Kanske är det lite så att kavalkaden av skådespelare håller filmen på fötter. Med Rob Schneider och David Spade kan det inte bli fel. Man förväntar sig nog en typisk nördfilm men i varje fall jag blev glatt överraskad. Man får sig ett par rejäla skratt, speciellt i inledningen. Helt ok film i underhållningssyfte. I övrigt ser vi i rollerna; Jon Heder, Jon Lovitz och Molly Sims

[rating:5.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.