utvald bild
9maj

Waterborne

Waterborne
Waterborne

Originaltitel: Waterborne
Speltid: 80 min
Genre: Drama
Regi: Ben Rekhi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0423514/

Handling

Oron stiger efter att man befarar att vattnet i L.A har blivit smittat med kemiska vapen. Här får vi följa tre olika grupper och dess tankar igenom vad som tros vara en terrorattack. Utan dricksvatten kan ingen överleva och det skapar en nervös stämning på gatorna.

Waterborne, dagens rädsla för terrorattacker. Har lite svårt att placera denna film på en skala. Den är helt ok men har samtidigt mycket mer att önska. Kan tycka att den är lite genomskinlig och inte riktigt genomarbetat ibland, samtidigt så är det genuina skådespelarinsattser. Till och från lite osammanhängande. Dock en rätt tänkvärd bakgrundsfokusering. I rollerna ser man bl.a Christopher Masterson från ”Malcom, ett geni i familjen”, Lindsay Price och Jon Gries.

[rating:5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.