utvald bild
8maj

The Ringer

The Ringer
The Ringer

Originaltitel: The Ringer
Speltid: 94 min
Genre: Komedi,Sport
Regi: Barry W. Blaustein
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0267891/

Handling

För att slippa avskeda en av sina arbetskamrater så bestämmer sig Steve Barker (Johnny Knoxville) istället för att erbjuda honom jobb som trädgårdsmästare hemma. Steve har dock inte råd med sjukförsäkring vilket snart ska straffa sig. För att kunna betala för trädgårdsmästarens operation av de avklippta fingrarna så bestämmer sig Steve för att rigga ”Special Olympics” (Handikapp OS).

The Ringer, en hjärtevärmande komedi. Känns som en komedi för hela familjen. Kanske inte en sån film som man sitter och verkligen gapskrattar, men skrattar man inte så ler man i varje fall igenom hela filmen. Inte Johnny Knoxvilles bästa framtrödande men absolut inte sämsta heller. Katherine Heigl är lika charmig som alltid. En genuin komedi som funkar!

[rating:5.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.