utvald bild
3maj

The Last Shot

The Last Shot
The Last Shot

Originaltitel: The Last Shot
Speltid: 93 min
Genre: Komedi
Regi: Jeff Nathanson
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0357054/

Handling

Steven Schats (Matthew Broderick) är en filmregissör som aldrig kommit till och som känner att tiden börjar rinna ut. Plötsligt en dag får han möjligheten till att regissera sitt eget manus tillsammans med producenten Joe Devine (Alec Baldwin). Det enda problemet är att Joe är inte riktigt den han utger sig för att vara utan är egentligen en ”undercover” FBI-agent som är ute efter att spränga en maffialiga.

The Last Shot, filmen byggd på den sanna historien om en film som aldrig kom till. En på ett märkligt sätt underhållande film. Skapad utifrån att Hollywood är en plats med en massa tokiga skådespelare och annat filmfolk. I mitt tycke en rätt knepig komedi som aldrig riktigt kommer till precis som filmen i filmen. Humorn lite för krampartad för min smak.

[rating:5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.