utvald bild
18maj

Nya inköp…

Har gjort lite nya inköp. Väntar bland annat på den nya mobiltelefonen som troligen kommer imorgon. Bestämde mig även för att inhandla nya lurar till min mp3-spelare (Sony Walkman NW-99), Quentin tyckte tydligen att sladdarna på förra lurarna var väldigt goda. De nya lurarna blev av märket Koss KSC9

Koss KSC9

Dessa ska vara gjorda för att använda när man tränar och det är till mitt nya mål att motionera något varje dag som dessa ska användas.

Jag hittade även en trevlig sida till oss som har Sony Ericsson telefoner med utbytbara skal www.styleupcover.com där kan man designa egna skal eller välja något utav dom redan designade. Kommer att göra lite ideer till skal som jag lägger upp här sen.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.