utvald bild
5maj

Lonesome Jim

Lonesome Jim
Lonesome Jim

Originaltitel: Lonesome Jim
Speltid: 91 min
Genre: Drama,Komedi
Regi: Steve Buscemi
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0385056/

Handling

Jim (Casey Affleck) har precis kommit hem från New York efter att pengarna tagit slut och livet känns meningslöst. Men istället för hans planerade sammanbrott hos sina föräldrar tar livet många ironiska vändningar. Han träffa bl.a Anika (Liv Tyler) en söt sjuksköterska som får livet att rulla på. När saker är nära att falla samman runt om Jim är han än en gång påväg att fly allt.

Lonesome Jim, en äkta berättelse om ett riktigt liv. Ett på sitt sätt ett riktigt mysigt drama om hur ironiskt livet kan vara många gånger. Har du någonsin kännt dig uttråkad, utanför, onödig och som ett stort misslyckande? Precis så känner Jim (Casey Affleck) sig. Rollsättningen känns klockren. Man kan inte låta bli att bli lite kär i Liv Tyler. Som mamma ser man Mary Kay Place som också hon gör en underbar roll. En film som får dig att tänka på livet och dess märkliga gång.

[rating:7.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.