utvald bild
4maj

Keeping Mum

Keeping Mum
Keeping Mum

Originaltitel: Keeping Mum
Speltid: 103 min
Genre: Komedi,Brott
Regi: Niall Johnson
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0444653/

Handling

Pastorn Walter Goodfellow bor tillsammans med sin till synes perfekta familj i en liten engelsk idyll. Men undertiden pastorn förbereder sig för sitt stora ”präst-konvent” så har han ingen aning om vad som egentligen händer med hans familj. När den nya hushållerskan kommer in i bilden tar allt en om än otäck vändning, men kanske för det bättre?

Keeping Mum, familjehemligheter till sin spetts. Man brukar behöva vara lite beredd på Rowan Atkinsons komedier vilket jag då också var nu. Men måste säga att jag blev glatt överaskad av denna brittiska komedi. Den tar ett par intressanta vändningar som gör att filmen blir underhållande rakt igenom. Rowan Atkinsons är underbar i sin roll som pastor Walter Goodfellow. En spännande komedi med solida skådespelarinsattser. I rollerna ser vi bl.a Patrick Swayze som den golfande casanovan.

[rating:7/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.