utvald bild
9maj

Grandma's Boy

Grandmas Boy
Grandmas Boy

Originaltitel: Grandma’s Boy
Speltid: 94 min
Genre: Komedi
Regi: Nicholaus Goossen
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0456554/

Handling

Alex (Allen Covert), den 35-årige tvspelstestaren blir vräkt och finner sig själv bostadslös. Detta gör att han blir tvungen att flytta in hos sin farmor (Doris Roberts) som bor med två knasiga vänninor. Hos farmor förändrar sig utsikten något och tillsammans med en ny chef (Linda Cardellini) får Alex problem…..tror man….

Grandma’s Boy, tvspelsnördar och humor i sjuk symbios. Man ska väl börja med att säga att jag såg den oklippta versionen av denna. Producerad av Happy Madison Productions som bl.a är Adam Sandlers produktionsbolag vilket även märks på typen av film. Gillar man tvspel, knasig humor och snuskiga skämt så är detta en film för dig. Fick mig ett par riktiga skratt och att det hela utspelar sig i tvspelskretsar gör den inte sämre. Underhållande hela filmen igenom med bra skådespelarinsattser, ingen superfilm men klarar sig klart som en allmänt bra komedi. I rollerna ser man bl.a Linda Cardellini, Doris Roberts & Allen Covert, som även varit med och skrivit manus.

[rating:6/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.