utvald bild
10maj

Fortfarande ingen poker!

Nu börjar pokershopping.se bli riktigt pinsamma. Jag ska ta det från början…

Den 25/4 hitta jag via en sökmotor de billigaste ”Casino Ace” pokersetet. Tyckte att det såg bra ut så jag bestämde mig för att beställa det. Vilket jag då gjorde. I deras informationsdel på sidan står det att det ska ta 3-7 dagar att få varorn. Vad jag inte hade en aning om var att på deras startsida som jag aldrig besökte så kunde följande meddelande hittas

För tillfället pågår en uppdatering av våra system samt att vi flyttar till ett större lager för att kunna hantera det stora orderflödet på ett bättre sätt. Nästa dag för utleveranser är 2006-05-02, har ni några frågor vänligen kontakta oss.Team Support

Visst inga problem tänkte jag då skulle dom skicka det inom skälig tid ändå. Att tillägga är att jag redan den 25:e betalade produkten. Den 2/5 kunde man åter på deras sida läsa att nästa dag för utleverans skulle vara den 5/5 istället. Vilket man inte fått reda på om man inte gått in på deras förstasida och läst det. Dvs inga mail eller liknande för att göra kunderna uppmärksamma på förseningen.

I söndags så mailade jag och fråga var det var som dröjde eftersom man fortfarande i deras ordersystem kunde se att varorna inte var skickade. Till svar fick jag att det högst troligen skulle skickas på måndagen, eller möjligen tisdag.

Idag är det onsdag och efter postgång. I deras ordersystem kan man fortfarande läsa ”Ej skickad”. Tidigare har man fått rätt snabb respons på mail, men det meddelande jag skickade igår kväll verkar dom inte kunna svara på. Mycket dålig stil tycker jag. Som det ser ut nu så kommer jag tidigast få mitt pokerset på måndag nästa vecka.

Veckans tips, handla inte på pokershopping.se

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.