utvald bild
20maj

Date Movie

Date Movie
Date Movie

Originaltitel: Date Movie
Speltid: 83 min
Genre: Komedi
Regi: Aaron Seltzer
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0466342/

Handling

Julia (Alyson Hannigan) ä en megarund tjej som blir ”pimped” för att hitta drömkillen. Killen har dock en förre detta som inte tänker ge upp honom riktigt än, och vad har pappa att säga om saken? Hon söker hjälp hos Hitch (Tony Cox) för att få uppleva sitt drömgiftemål.

Date Movie, ett tamt försök till självplagiat. Filmen går under kategorin parodier, men det hjälper inte. Från en av skaparna av Scary Movie, men det känns som om han saknar sina andra 4 skrivpartners här. Filmen är extremt osammanhängande, skämten riktigt dåliga och skådespelarinsatserna känns bleka. Tror filmen hade behövt mer genomtänkta skämt och någon/några skådespelare som kunnat lyfta den en aning. Nej gäspattackerna dugga tätt, du har roligare framför micron en timma. I rollerna ser man, Alyson Hannigan, Tony Cox, Eddie Griffin.

[rating:1/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.