utvald bild
15apr

Waiting…

Waiting...
Waiting...

Originaltitel: Waiting…
Speltid: 94 min
Genre: Komedi
Regi: Rob McKittrick
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0348333/

Handling

Storyn utspelar sig på en restaurang vid namn Shenaniganz, där jobbar ett antal ungdomar som outbildade inte har så många andra vägar att gå i arbetslivet. För att inte helt falla in i den tråkiga vardagen så hittar man på en massa knäppa grejer. Allt för att liva upp stämningen, ibland även på gästernas bekostnad.

Waiting… en märklig historia om ett gäng outbildade ungdomar och deras liv på en restaurang. Känns kanske lite slätstruken som komedi. Visst är den rätt underhållande till och från men faller helt på att det egentligen inte finns en intressant story. Skulle säga att dom komiska elementen i denna film skulle falla under ”sjuka/märkliga”. Skapliga roller av bl.a Justin Long från Ed och Ryan Reynolds. Kanske ska man vara lite snäll med kritiken ef6tersom detta är Rob McKittricks första film?

[rating:5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.