utvald bild
5apr

Sin City

Sin City
Sin City

Originaltitel: Sin City
Speltid: 124 min
Genre: Action, Thriller, Drama
Regi: Frank Miller
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0401792/

Handling

Korrupta poliser, seriemördare, människoätare, präster och prostituerades berättelser om Sin City och deras liv där. Ur ett annorlunda perspektiv med Frank Millers serietidningsnoveller som grund. Du har aldrig sett något liknande.

Sin City, en serietidning i live-format. Man kan inte annat än bli fascinerad av alla otroligt läckra scener i filmen. Detta är The Matrix ala serietidningsvärlden. Karaktärerna är underbara och verkligen originella. Inte nog med det så spelas alla dessa av en stjärnkavalkad av skådespelare. Man ser bl.a skådespelare som Bruce Willis, Jessica Alba, Brittany Murphy, Mickey Rourke, Elijah Wood, Clive Owen, Alexis Bledel m.fl. Filmen switchar mycket i mellan karaktärerna på ett sant Quentin Tarantino maner vilket gör att man verkligen koncentrerar sig till handlingen. Det ska nog dock sägas att man bör nog gilla denna karaktär av filmer för att gilla Sin City.

[rating:8.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.